Почетна/O nama/Vizija – misija – ciljevi

Vizija – misija – ciljevi

Vizija

Agencija LimanTeam je u samom startu koncipirana, pozicionirana i organizovana na modernim svetskim principima uz primenu najbolje poslovne prakse.

Naša vizija je da ostvarimo jednu od liderskih pozicija u Regionu prvenstveno u pružanju usluga finansijskog konsaltinga i implementacije ISO standarda. Pored toga, težimo da postanemo i inovatori među institucijama za obuku kadrova u oblasti izrade biznis planova i sistema kvaliteta, kao i da svojim nastupom na tržištu ostvarimo najviše standarde poslovanja u praksi.

Misija

Mi gradimo poverenje sa korisnicima naših usluga, prvenstveno kroz međusobno razumevanje i uvažavanje koje je uvek zasnovano na znanju i rezultatima.

Naša misija je da obukom, poslovnim rešenjima i konsalting uslugama, omogućimo Klijentima unapređenje poslovanja, primenom najnovijih znanja iz oblasti sistema upravljanja koja će im pomoći da neprekidno povećavaju performanse kao i profitabilnost svog poslovanja.

Ciljevi

Cilj Agencije je da svojim uslugama omogući klijentima brz i efikasan rad, kvalitetnu kontrolu poslovnih procesa i optimalno upravljanje resursima. Veliki broj funkcija, izveštaja i analiza, pomaže boljoj organizaciji i ostvarivanju većeg indeksa rasta a samim tim dovodi i do penetracije na tržištu. Na polju marketinga i medija Agencija LimanTeam teži da se posebno istakne i da upozna sve potencijalne saradnike sa načinom rada i uslugama koje pruža.

Krajnji cilj je uspešan i zadovoljan korisnik koji zna da ima pouzdanog poslovnog partnera.