Почетна/O nama/Internet portal

Internet portal

Finansijski internet portal www.biznis-plan.co.rs zamišljen je kao interaktivni projekat čija se delatnost prostire u više poslovnih sfera, prvenstveno zasnovan na pružanja relevantnih i pravovremenih finansijskih informacija, neophodnih za savremeno poslovanje. Biznis-plan predstavlja informativni portal koji nastoji da obezbedi pravovremene i ažurne informacije pretežno sa finansijskog tržišta Republike Srbije, koje su neophodne za svakodnevnu poslovnu primenu u profesionalnim, poslovnim i privatnim finansijama.

Portal Biznis-plan namenjen je prvenstveno pravnim licima, preduzetnicima, odnosno svima koji koriste usluge banaka i ostalih finansijskih institucija prilikom nabavljanja svežih finansijskih sredstava, putem kreditnog zaduživanja. Bez posredovanja poslovnih banaka, fondova za razvoj i ostalih finannsijskih institucija danas je skoro nemoguće postati i ostati uspešan preduzetnik.

Naš stručni tim Vam može pružiti usluge izrade svih vrsta biznis planova i investicionih studija (za interne i eksterne potrebe), koje će Vam pomoći u realizaciji investiconih poduhvata za koje su neohodna i neka dodatna pozajmljena ili bespovratna sredstva. Takođe, u mogućnosti smo da Vam pomognemo prilikom izrade:

  • neophodnih finansijskih izveštaja,
  • različitih vrsta ekonomskih analiza (statičkih i dinamičkih), kao i
  • kod predviđanja višegodišnjih projekcija bilansa stanja, bilansa uspeha i bilansa novčaninih tokova.

Pored toga, naš stručni tim poseduje višegodišnje praktično iskustvo u izradi godišnjih planova prihoda i rashoda i u tom domenu možemo Vam pomoći u izradi godišnjih planova prihoda i rashoda u skladu sa organizacionom strukturom i potrebama Vašeg preduzeća.

Ideja vodilja, koju smo sledili, bila je da ovaj portal omogući brz, jednostavan i lak servis prilikom izrade različitih vrsta biznis planova i investicionih studija, koje će u kratkom vremenskom roku, preduzetnicima pružiti stručnu, profesionalnu i kvalitetnu pomoć prilikom realizacije investicionih aktivnosti za koje su neohodna dodatna finansijska sredstva.

Da bi smo uspeli da realizujemo početnu ideju, sastavili smo tim od iskusnih privrednika, finansijskih stručnjaka i profesionalaca u mnogim disciplinama, prvenstveno iz ekonomskih i informacionih sfera i time ispunili osnovne preduslove za savremeno poslovanje

Agencija Liman Team
Financial Market Consultants